ساب دامنه چیست | همراه با ویدیو آموزشی
منتشر شده در تاریخ: 2024/1/5

ساب دامنه چیست, تا به حال شده که به سایت های معروف سربزنید و ببینید که پیشوندی قبل از اسم دامنه قرارگرفته است؟ به این پیشوند ساب دامنه گفته میشود. شما میتوانید برای دامنه ی خود میلیونها ساب دامنه ایجاد بکنید و روی هر ساب دامنه یک سایت وردپرسی مجزا برای خود ایجاد و طراحی بکنید. حالا برای اینکه یادبگیرید که چطوری یک ساب دامنه برای دامنه و سایت خود ایجاد بکنید تا آخر این مقاله با من همراه باشید.

کاربردهای ساب دامنه:

همانطور که به شما گفتم ساب دامنه پیشوند دامنه شما قرار میگیرد. به عنوان مثال اگه دامنه ما sarzaminwp.com باشد ما میتوانیم ساب دامنه ی blog.sarzaminwp.com را روی دامنه خود ایجاد بکنیم. برای مثال چند ساب دامنه به شما معرفی میکنم.

shop.sarzaminwp.com: ما در این ساب دامنه میتوانیم محصولات فروشگاه سایت را قرار دهیم.

blog.sarzaminwp.com: ما در این ساب دامنه میتوانیم مقاله های آموزشی سایت را قرار دهیم.

support.sarzaminwp.com: ما در این ساب دامنه میتوانیم پشتیبانی سایت را قرار دهیم.

برای ساخت ساب دامنه اول از همه باید مثل تصویر زیر به صفحه ی مدیریت هاست خود مراجعه بکنید.

تاثیر ساب دامنه در سئو:

به نظر شما ساب دامنه میتونه تاثیر مثبتی به سئو دامنه اصلی داشته باشه؟ جواب این سوال خیر هست. شما وقتی که یک ساب دامنه ایجاد میکنید این ساب دامنه حسابش از دامنه اصلی شما کاملا جدا هست و ربات های گوگل ساب دامنه شما را یک سایت جداگانه با موضوع جدا حساب میکنند. شما برای اینکه بتونید بخش بلاگ, فروشگاه و… جدا از سایت اصلی راه اندازی بکنید و داخلش تولید محتوا بکنین تا باعث افزایش رتبه سایتتون بشه بهتره بجای ساخت ساب دامین یک ساب فولدر درون سایت خود ایجاد بکنید. و باید بدانید که هرآنچه که توسط اسلش بعد از آدرس سایت اصلیتون مثل: sarzaminwp.com/blog قرار بگیره باعث افزایش رتبه سایتتون در گوگل میشه.(در یک مقاله جداگونه نحوه ی ایجاد ساب فولدر را به شما آموزش میدم)

درآمدزایی از طراحی سایت

آموزش ساخت ساب دامنه:

هنگامی که به صفحه ی هاست خود مراجعه کردید. باید مطابق تصویر زیر به قسمت Domains مراجعه بکنید و روی گزینه ی Subdomains بزنید.

هنگامی که روی گزینه Subdomains بزنید وارد صفحه ی تنظیمات ساب دامین هاست خود میشوید, صفحه ی ساب دامین تنظیمات پیشرفته ای ندارد و شما خیلی راحت میتونید ساب دامین خودتون را ایجاد بکنید. در تصویر پایین تنظیمات صفحه ی ساب دامین را به شما آموزش میدم.

1. در قسمت اول باید پیشوند مورد نظر خودتون را وارد بکنید.

2. در قسمت دوم باید دامنه خودتون را انتخاب بکنید.

3. در قسمت سوم اسم ساب دامین شما نوشته میشود.

و در نهایت باید روی گزینه ی Create بزنید.

وقتی مراحل ثبت و ایجاد ساب دامین به اتمام رسید به صورت اتوماتیک در قسمت File Manager یک فولدر به اسم ساب دامین شما ایجاد میشود و شما میتوانید در آن فولدر سایت جدیدی ایجاد و طراحی بکنید.

در ادامه این مقاله نحوه ی مدیریت ساب دامین را به شما آموزش میدهیم.

1. در قسمت اول اسم ساب دامین نوشته شده است.

2. در قسمت دوم آدرس فولدر ساب دامین نوشته شده, هنگامی که روی این گزینه بزنید شما وارد فولدر ساب دامین میشوید.

3. در قسمت سوم میتوانید ساب دامین مورد نظر خودتون را پاک بکنید.

4. در قسمت چهارم میتوانید ساب دامین مورد نظر را به دامنه دیگری ریدایرکت بکنید.(در ادامه به شما آموزش میدهم)

ریدایرکت کردن ساب دامنه:

برای ریدایرکت کردن ساب دامین به دامنه دیگر باید در پایین صفحه ی مدیریت ساب دامین روی گزینه ی Manage Redirection ساب دامین مورد نظر خود بزنید تا به صفحه ی تنظیمات هدایت شوید.

“آموزش طراحی سایت با وردپرس”

هنگامی که وارد صفحه Manage Redirection شدید تصویر بالا به شما نمایش داده میشود. در کادر بالا باید اسم دامنه ای که میخواهید ریدایرکت دهید را بنویسید و در آخر روی گزینه ی Save بزنید.

راهکارهای رفع خطای 301

نصب وردپرس در ساب دامنه:

هنگامی که شما یک ساب دامین ایجاد بکنید یک فولدر به اسم ساب دامین ساخته شده در قسمت File Manager هاست شما ایجاد میشود. حالا شما میتوانید فایل وردپرس یا قالب وردپرس مورد نظر خود را درون این فایل ساب دامین آپلود بکنید و مراحل نصب و راه اندازی سایت جدید را انجام دهید. به همین راحتی شما توانستید یک سایت جدید درون ساب دامین ساخته شده ایجاد بکنید.

جمع بندی:

خب دوستان گرامی ما در این مقاله به موضوع ساب دامین چیست پرداختیم و نحوه ایجاد ساب دامین, کاربرد ساب دامین, تاثیر ساب دامین در سئو, نصب وردپرس در ساب دامین, ریدایرکت ساب دامین, مدیریت ساب دامین پرداختیم. امیدوارم که این مقاله آموزشی برای شما مفید واقع شده باشه. برای دیدن مقاله های آموزشی دیگر حتما به صفحه ی بلاگ سایت سرزمین وردپرس سربزنید و حتما در قسمت دیدگاه های سایت سوالات و نظرات خودتون را درباره ایمن مقاله آموزشی بذارید.

فهرست مطالب

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

سبد خرید
ورود

هنوز حساب کاربری ندارید؟